Момиче, живеещо в Лас Вегас, спряло да премахва  окосмяването по

...
Момиче, живеещо в Лас Вегас, спряло да премахва  окосмяването по
Коментари Харесай

Спряла да се бръсне! Как живее жената с истинска, гъста брада

Момиче, живеещо в Лас Вегас, спряло да премахва  окосмяването по лицето си и се почувствало същински щастливо. И в този момент ЛаРеПъркинс поддържа и въодушевява другите.

Днес ЛаРе е на тридесет години, тя е сполучлива и щастлива с обичания си. Но преди животът й бил напълно друг: усамотен, мрачен и изпълнен със стрес. Пъркинс е третото дете в едно изцяло нормално семейство. Двамата й братя обичали сестра си и я считали за същинска хубавица.

View this post on Instagram

A post shared by Rizzle.P (@my_hair_is_me)

Момичето било интензивно дете, ходело на учебно заведение, имало доста другари измежду връстниците си. Но на 12-годишна възраст, когато почнал пубертетът ЛаРе забелязала, че по лицето й се появяват косми.

Първоначално Пъркинс не обърнала изключително внимание, а единствено оскубвала космите. Но с течение на времето те ставали от ден на ден и повече, потъмнявали, били по-дебели и по-твърди.

Всичко това траяло няколко години, през които ЛаРе се затворила в себе си, станала необщителна. Тя се страхувала да опише за своя проблем на фамилията си и още повече на приятелите си, тъй като се страхувала, че няма да бъде разбрана и просто ще й се присмеят.

View this post on Instagram

A post shared by Rizzle.P (@my_hair_is_me)

Връстниците й почнали да си поддържат връзка с момчета, само че Пъркинс не можела да си го разреши: лицето й бодяло постоянно след бръснене.

Веднъж ЛаРе въпреки всичко споделила прекарванията си с майка си. Тя показала мъдрост, успокоила щерка си и отишла с нея на доктор. Лекарят диагностицирал унаследен хирзутизъм, т.е.повишен напредък на косата.

View this post on Instagram

A post shared by Rizzle.P (@my_hair_is_me)

Пъркинс била толкоз душевен отпаднал, че приела новината и даже се успокоила: не тя била отговорна за ексцентричния си външен тип.

В последна сметка ЛаРе се приела и осъзнала, че космите й са част от нея. Тя има вяра, че няма значение по какъв начин наподобява едно момиче: от това тя не престава да бъде момиче и не губи правото на почитание.

Пъркинс е придобила религия в себе си, поддържа своя блог, където споделя мислите си, поддържа връзка с други хора, които са се сблъсквали с сходни проблеми, а също по този начин пази правата на дамите с ексцентричен външен тип и твърди, че всяка жена е красива по своя метод. Тя също носи тениска с думите „ Да, аз съм момиче “, с цел да разсее подозренията на зяпачите.

View this post on Instagram

A post shared by Rizzle.P (@my_hair_is_me)

ЛаРе има личен бизнес за произвеждане на облекла с думите „ Обичам себе си “. Тя е удовлетворена от себе си и от живота си, уверена е в своята прелест и е щастлива с половинката су. Пъркинс твърди, че до момента в който човек не се заобича, той не може да бъде обичан от другите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР